Newcastlewinter600x300_aanbevolen LEES VERDER

Drie-daagse Minicruise Newcastle

Rond kerst naar Newcastle? Deze Engelse stad is dé bestemming voor een weekendje weg! Newcastle is een gezellige, typische Engelse stad met super veel leuke restaurants en een geweldige stad om te shoppen. In Newcastle is alles op loopafstand. Wandel door de straten en bekijk de vele historische gebouwen. Een toffe plek om te shoppen is High Bridge Street met kleine boetiekjes en leuke vintage winkels. Lanting Reizen vervoert u per luxe touringcar naar en van de havens. Aan boord van de cruiseferry hebben wij voor u de overnachting met ontbijt geregeld.

Flixbus

Veiligheid en comfort, dat zijn de pijlers van Flixbus, een van de nieuwste busbedrijven in Duitsland met een netwerk van lange afstandroutes. Vanuit Lanting Reizen zijn we de samenwerking aangegaan en hebben inmiddels een aantal lijnen en bestemmingen in ons portfolio.

Reizen met Flixbus is extra aantrekkelijk door de lage prijzen. Ook benieuwd waar jij voordelig en comfortabel naar toe kunt reizen? Bij Fahrplan & Haltestellen vind je het reisschema en de opstappunten.
FlixBus_Haltestelle_15.09.14

Wat kun je verwachten?

Je buskaartje koop je online via het onderstaande formulier, wat je garantie geeft op een comfortabele plaats in de bus. Trek tijdens de reis? Aan boord zijn voordelige snacks en dranken verkrijgbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi surf je gewoon verder. Geen zorgen over lege accu’s, door de extra stopcontacten in de bus is de batterij van je laptop, tablet of telefoon nooit leeg.

Met ruim 5.000 verbindingen brengt Flixbus je naar elke gewenste bestemming! Kijk snel naar de mogelijkheden van reizen met Flixbus.