Berlin_aanbevolen LEES VERDER

Vier-daagse kerstreis Berlijn

Berlijn in kerstsfeer is niet over te slaan als kerststad, de stad is sprookjesachtig verlicht. Natuurlijk kunt u in vier dagen tijd niet alles zien, meer wel veel. Zeker omdat wij u, onder leiding van een deskundige gids, een uitgebreide stadsexcursie aanbieden. Op de meer dan 50 traditionele kerstmarkten wordt u vast en zeker enthousiast van de culturele evenementen, oneindig gevarieerde winkelmogelijkheden en uitzonderlijke winterhighlights.

Borkum_aanbevolen LEES VERDER

Waddeneiland Borkum

Op 55 kilometer van het Oost-Friese vasteland ligt Borkum, een eiland in de Noordzee met een openzeeklimaat. Het eiland is een erkend kuuroord en charmant stadje met een rijk cultuuraanbod in één. Door de golfstroom heerst op het eiland een gematigd klimaat. Het ca. 26 km lange zandstrand nodigt uit tot wandelen langs de waterlijn of baden in de bewaakte strandzones. U kunt tochten te voet of op de fiets langs duinlandschappen maken of lekker flaneren op de promenade en genieten van de gezonde zeelucht.

Flixbus

Veiligheid en comfort, dat zijn de pijlers van Flixbus, een van de nieuwste busbedrijven in Duitsland met een netwerk van lange afstandroutes. Vanuit Lanting Reizen zijn we de samenwerking aangegaan en hebben inmiddels een aantal lijnen en bestemmingen in ons portfolio.

Reizen met Flixbus is extra aantrekkelijk door de lage prijzen. Ook benieuwd waar jij voordelig en comfortabel naar toe kunt reizen? Bij Fahrplan & Haltestellen vind je het reisschema en de opstappunten.
FlixBus_Haltestelle_15.09.14

Wat kun je verwachten?

Je buskaartje koop je online via het onderstaande formulier, wat je garantie geeft op een comfortabele plaats in de bus. Trek tijdens de reis? Aan boord zijn voordelige snacks en dranken verkrijgbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi surf je gewoon verder. Geen zorgen over lege accu’s, door de extra stopcontacten in de bus is de batterij van je laptop, tablet of telefoon nooit leeg.

Met ruim 5.000 verbindingen brengt Flixbus je naar elke gewenste bestemming! Kijk snel naar de mogelijkheden van reizen met Flixbus.