Alkmaar_kaas_aanbevolen LEES VERDER

Alkmaar, Volendam en Marken

Ook op bezoek bij dé kaasmarkt van Nederland? Lanting Reizen organiseert dit jaar een dagtocht naar de Hollandse kaasstad Alkmaar. In de maanden april tot en met september wordt op het Waagplein een echte kaasmarkt georganiseerd. U mag hier met eigen ogen aanschouwen hoe dit Hollandse tafereel zich afspeelt.

Fruitcorso_tiel_aanbevolen LEES VERDER

Fruitcorso Tiel

In het derde weekend van september is Tiel weer in de ban van het unieke Fruitcorso. Nergens ter wereld worden zulke prachtige bouwwerken vervaardigd van groente en fruit. Appels, peren, noten, zaden, paprika's en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet. Gaat u mee?

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.

Privacy

Door gebruik te maken van onze website, formulieren en/of diensten gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.