260x200_tina_turner_aanbevolen LEES VERDER

Tina - de Tina Turner Musical

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste 'Queen of Rock-'n-Roll' - dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft gestart.

Libelle_shop_2017_aanbevolen LEES VERDER

Libelle Zomerweek

Dames let op: Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus. Het zijn omstandigheden waar niemand ervaring mee heft en waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen. De veiligheid en gezondheid staan natuurlijk altijd voorop. Daarom is besloten de Libelle Zomerweek te verplaatsen naar de nazomer van 2020 (medio augustus/september). De exacte datum volgt zo snel mogelijk. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum.

Welkom op de website van Lanting Reizen

Lanting Reizen gaat door

We waren even 'van de radar', maar wat zijn we blij en trots om na een spannende week te kunnen zeggen: WE ZIJN ER WEER!!

Lanting Reizen heeft overeenstemming bereikt over een doorstart. Alle geboekte reizen worden uitgevoerd en ons team op kantoor staat samen met onze chauffeurs weer voor u klaar om nieuwe opdrachten en ritten te realiseren.

We willen iedereen die ons de afgelopen periode gesteund en geholpen heeft ontzettend bedanken, met name alle opdrachtgevers en touroperators, maar in het bijzonder ook onze medewerkers voor het enorme vertrouwen dat ze in ons hebben gehad.

Lanting Reizen gaat door en we gaan voor een heleboel nieuwe en veilige kilometers!

 

Lanting Reizen is een (h)echt familie bedrijf sinds 1939. Sinds jaar en dag zijn onze touringcars op pad in Nederland en Europa. Wij verhuren touringcars, verzorgen dagtochten en maken meerdaagse reizen. Maar we kunnen meer, veel meer. Op reisgebied laten we uw wens in vervulling gaan. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis. In binnen- en buitenland, voor elke doelgroep. Wilt u een bus huren? Vraag dan een offerte aan!

Wagenpark

Lanting reizen heeft een divers wagenpark. We hebben touringcars van 13 tot 85 personen en zijn in staat om zeer grote groepen in één keer te vervoeren. Alles valt en staat met een juiste planning en goede afspraken. Uw eigen reis plannen? U kunt terecht bij onze reisadviseurs om uw ideeën zo goed mogelijk uit te voeren.

Vertrouwd op weg

Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid over een geslaagde reis. Gaat het om een schoolreis, meerdaagse reis, verzorgde dagtocht voor uw reisvereniging, bedrijfsexcursie of een personeelsfeest? We kunnen het allemaal voor u regelen! Heeft u een complete reis of enkel busvervoer nodig? Dat kan ook. Vraag onze ervaren reisadviseurs, zij zullen zo snel mogelijk een passende offerte voor u verzorgen.

Privacy

Door gebruik te maken van onze website, formulieren en/of diensten gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.