Alkmaar_kaas_aanbevolen LEES VERDER

Alkmaar, Volendam en Marken

Ook op bezoek bij dé kaasmarkt van Nederland? Lanting Reizen organiseert dit jaar een dagtocht naar de Hollandse kaasstad Alkmaar. In de maanden april tot en met september wordt op het Waagplein een echte kaasmarkt georganiseerd. U mag hier met eigen ogen aanschouwen hoe dit Hollandse tafereel zich afspeelt.

Fruitcorso_tiel_aanbevolen LEES VERDER

Fruitcorso Tiel

In het derde weekend van september is Tiel weer in de ban van het unieke Fruitcorso. Nergens ter wereld worden zulke prachtige bouwwerken vervaardigd van groente en fruit. Appels, peren, noten, zaden, paprika's en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet. Gaat u mee?

Flixbus

Veiligheid en comfort, dat zijn de pijlers van Flixbus, een van de nieuwste busbedrijven in Duitsland met een netwerk van lange afstandroutes. Vanuit Lanting Reizen zijn we de samenwerking aangegaan en hebben inmiddels een aantal lijnen en bestemmingen in ons portfolio.

Reizen met Flixbus is extra aantrekkelijk door de lage prijzen. Ook benieuwd waar jij voordelig en comfortabel naar toe kunt reizen? Bij Fahrplan & Haltestellen vind je het reisschema en de opstappunten.
FlixBus_Haltestelle_15.09.14

Wat kun je verwachten?

Je buskaartje koop je online via het onderstaande formulier, wat je garantie geeft op een comfortabele plaats in de bus. Trek tijdens de reis? Aan boord zijn voordelige snacks en dranken verkrijgbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi surf je gewoon verder. Geen zorgen over lege accu’s, door de extra stopcontacten in de bus is de batterij van je laptop, tablet of telefoon nooit leeg.

Met ruim 5.000 verbindingen brengt Flixbus je naar elke gewenste bestemming! Kijk snel naar de mogelijkheden van reizen met Flixbus.