Julianatoren logo
Julianatoren

Julianatoren

In meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen een superleuk schoolreisje. Kinderpretpark Julianatoren is de ideale schoolreisbestemming voor kinderen tot 10 jaar. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, varen als echte piraten over de woeste golven in de Draaiende Piraat en maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates!

Julianatoren heeft uiteraard ook aan de jongere kinderen gedacht. Zij rijden als een echte cowboy over de Paardenbaan, gaan op safari door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park! Julianatoren is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-stereen meneer Kaasfaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia ontmoeten.

De schoolreis naar Julianatoren in Apeldoorn is al mogelijk vanaf € 23,50 per persoon

Dit is inclusief:

  • vervoer per bus
  • entree
  • pakje drinken voor de leerlingen
  • kopje koffie voor de begeleiders
  • terugkomkaartje

Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.