Kerstmarkt Oldenburg
Kersthart

€ 22,50

Kerstmarkt Oldenburg

Een kleine stad met ruim 125 blokhutten, in stijl gedecoreerde stands en veel groen, dat vinden we in de weken voor de kerst op de Lambertimarkt in Oldenburg. Deze kerstmarkt is vernoemd naar St.Lambertus, evenals de protestante kerk, die gelegen is aan het plein waar de markt wordt gehouden. De oude binnenstad van Oldenburg, met de oudste voetgangerszone van Duitsland, is voor iedereen een waar winkelparadijs.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

Middenin een prachtig landschap, in de Duitse deelstaat Niedersaksen, ligt de universiteitsstad Oldenburg. Hier kun je o.a. genieten van 660 jaar stadshistorie met imposante gebouwen en een groothertogelijk slot in het centrum van de stad. Oldenburgs kloppend hart slaat ook in de bezienswaardige oude binnenstad. Rondom het Altes Rathaus, de St.Lambertikerk en het Schloß ligt de uitnodigende binnenstad, die compleet is ingericht als voetgangersgebied. Historische bouwwerken uit vijf eeuwen harmoniëren met aantrekkelijke hedendaagse winkelattracties. In het winkelgebied vindt je een ongelofelijke keus aan eersteklas speciaalzaken, uitstekend gesorteerde warenhuizen en passages, knusse boetieks, chique winkels en trendy shops.

Opstapplaats:                                  Opstapplek:                                                                         Optaptijd:                    Retourtijd:                   
       
Hoogeveen Garage Lanting Reizen, Stephensonstraat 8              08.15 uur      21.15 uur     
Hoogeveen NS Station 08.25 uur 21.05 uur
Wachtum Carpoolplaats (langs de A37) 08.40 uur 20.50 uur
Emmen Busparkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)
09.10 uur 20.20 uur
Emmen NS Station 09.15 uur 20.15 uur
Klazienaveen                   Praxis, Mizar 09.30 uur 20.00 uur

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 22,50 per persoon. Dit is inclusief busvervoer.