Hellendoorn
Hellendoorn Tornado
Hellendoorn wildwaterval

Avonturenpark Hellendoorn

Geniet van de Wild Waterval, de Tornado, de Montezuma’s Revenge, de Tornado of de Discovery Club. Wist je dat de achtbaan het Rioolrat volledig in het donker is? Avonturenpark Hellendoorn is de perfecte bestemming voor een schoolreisje. Voor elke leeftijd is er wel iets te doen.

Beleef dit seizoen spannende avonturen in Avonturenpark Hellendoorn! Natte pret in de wildwaterbanen, spannende achtbanen en mooie shows en evenementen. Met meer dan 30 attracties is Avonturenpark Hellendoorn niet voor niets een populaire schoolreisbestemming van Lanting Reizen. Er is voor elk wat wils! Zelfs voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven in Dreumesland, een special land ontwikkeld voor de kleintjes.

Het schoolreisje naar Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel is al mogelijk vanaf € 22,45 per persoon
Dit is inclusief:

  • Vervoer per Lanting Reizen bus
  • Entree Avonturenpark Hellendoorn

Arrangementen

Iets eten of drinken tijdens het schoolreisje? Deze dag is uit te breiden met verschillende arrangementen. De kosten voor de busreis en arrangement bedragen:

  • A: Frites en fritessaus € 23,95 per persoon
  • B: Frites en fritessaus en een frikandel € 24,45 per persoon
  • C: Frites en fritessaus, frikandel en pakje drinken € 25,25 per persoon

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.