Primark
Limbecker Platz Essen
Kerstmarkt Essen

€ 25,00

Kerstmarkt Essen en de Primark

Het beste van beide werelden, de kerstmarkt en de Primark! Shoppen bij de Primark! In deze dagtocht combineren we de altijd succesvolle Primark met winkelen op de kerstmarkt in de sfeervolle binnenstad van Essen.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

Dames opgelet! Er zijn 15 Primark winkels in Nederland, maar de Primark in Essen is een flink stuk groter dan de vestigingen in Nederland. Bij de Primark kunt u terecht voor de leukste kleding en accessoires. Allemaal voor een klein prijsje. Kindermode, damesmode, herenmode, lingerie en ondermode, maar ook schoenen en tassen! Uitgewinkeld bij de Primark? Dat is geen probleem, want de Primark is gevestigd in het stadscentrum van Essen. Hier vindt u ook nog honderden andere grote en kleine winkels.

Essen stadscentrum:

Voor Shopaholics is Essen "The Place to Be", het verrassende aanbod aan winkels overtreft een gemiddelde Nederlandse winkelstad met gemak. Essen dient namelijk als winkelstad voor het gehele roergebied. Sinds 2008 is het hypermoderne winkelcentrum Limbecker-Platz geopend, een mega winkelcentrum met meer dan 200 winkels verdeeld over 3 verdiepingen. In totaal meer dan 70.000m2 winkeloppervlak. Naast een zeer grote Karstadt kent het winkelcentrum nog vele andere bekende winkels zoals: Saturn, DM drogerie en C&A. Een bijzondere winkel is de Shokoladen (Chocoladewinkel) van Zotter, deze Oostenrijkse chocolade kunstenaar combineert de meest bijzondere smaken met chocolade, want wat dacht je bijvoorbeeld van vis met witte chocola of met wortelen in chocolade. Het leukste is dat een groot deel van de meer dan 100 verschillende smaak combinaties ook te proeven is.

De kerstmarkt in Essen telt wel 250 mooi gedecoreerde kraampjes. Proef ook eens van de vele culinaire hoogstandjes, maar natuurlijk ook de typisch Duitse lekkernijen zoals de glühwein en de currywurst.

 

Opstapplaats: Opstapplek: Opstaptijd: Retourtijd:
Klazienaveen                             Praxis aan de Mizar 08.15 uur         21.45 uur      
Emmen Busparkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)          08.30 uur 21.30 uur
Wachtum Carpoolplaats 08.45 uur 21.15 uur
Hoogeveen NS-Stattion 09.10 uur 20.50 uur
Meppel NS-Station 09.30 uur 20.30 uur

 

 

We komen rond 12.00 uur aan in Essen. Vertrek vandaar rond 18.00 uur.

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 25,00 per persoon. Dit is inclusief busvervoer.