Slagharen, attractiepark
Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Een groot feest, het attractiepark in Slagharen! Al jaren is dit park een geliefde schoolreisbestemming door het ruime aanbod aan attracties, voor jong én oud. Het park heeft ruim 40 attracties. Beleef het avontuur in de Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud of geniet van het uitzicht in het reuzenrad.

Ook aan de allerjongsten is gedacht. De draaimolen, de monorail en de Cable Car zijn slechts een paar voorbeelden. Natuurlijk is deze schoolreis ook te boeken met entree en andere extra’s. Sinds vorig jaar heeft het park vier extra attracties voor extra speelplezier. Nieuw in Attractiepark Slagharen zijn onder meer de Expedition Nautilus voor echt waterpret, en de Passepartout Explorer waar je kennis maakt met rijden op de autoweg!

Bij ons kunt u tegen een korting ook uw entreekaarten reserveren voor het schoolreisje naar Attractiepark Slagharen. Deze schoolreis is daarom al mogelijk vanaf € 19,50 per persoon! Dit is inclusief de busreis en de entree.

Arrangementen

Ook iets eten of drinken? De kosten voor de busreis inclusief de het arrangement zijn vanaf:

  • Arrangement 1 - Indiaan: entree, friet met fritessaus € 21,50 p.p.
  • Arrangement 2 - Cowboy: Entree, friet met fritessaus, een snack € 23,00
  • Arrangement 5 - Goudzoeker: Entree, friet met fritessaus, een snack en een pakje drinken € 24,00

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.