Natuurschool Lauwersoog

Natuurschool Lauwersoog

De Natuurschool in Lauwersoog is al jaren een geliefde schoolreisbestemming van onze scholen. Beleef allerlei activiteiten langs het wad, in de vissershaven van Lauwersoog en het Nationaal park Lauwersmeer. Samen met een gids beleven de leerlingen een actieve dag buiten.
  • Reissoort:Educatief

Afhankelijk van de waterstand ondernemen we verschillende activiteiten. Is de waterstand goed? Dan doen we een wadloopexcursie, lopen op de bodem van de waddenzee! Als het water te hoog staat doen we leuke activiteiten in de vissershaven.

Garnalen pellen

De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de groep. Dat maakt deze schoolreis ook ontzettend geschikt voor alle groepen van de basisschool! Naast de wadloopexcursie kunnen de kinderen ook steiger vissen, of garnalen pellen tijdens het havenprogramma, vissen met een groot sleepnet tijdens de korenexcursie of hybiën met speciale schepnetten in een ondiep zijarmpje van het Lauwersmeer.

De schoolreis naar de natuurschool in Lauwersoog is al mogelijk vanaf € 28,00 per leerling.

Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Programma Natuurschool Lauwersoog

Programma

Het programma van de natuurschool is al jaren zeer populair. Het is daarom belangrijk om deze schoolreis op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. De tijden van het programma zijn altijd afhankelijk van eb en vloed op de dag van de schoolreis. Het totale programma duurt 5 uur. 

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.