Logo The Lion King

€ 75,00

Disney's The Lion King

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de 'Circle of Life' zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Niet op voorraad
Opstapplaats:                       Opstaplocatie: Opstaptijd:
Klazienaveen Praxis aan de Mizar 14.15 uur
Emmen Hampshire Hotel, bus parkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)               14.30 uur
Wachtum Carpoolplaats 14.45 uur
Hoogeveen Garage Lanting Reizen, Stephensonstraat 8 15.00 uur
Meppel NS Staion 15.30 uur

 

De musical vangt aan om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.45 uur.

Wij arriveren rond 18.00 uur in Scheveningen en vertrekken een half uur na afloop van de voorstelling.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: "Het is nergens mee te vergelijken".

Disney's The Lion King is vanaf oktober 2017 exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen al zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

 

 

De kosten voor deze dagtocht zijn € 79,50 per persoon.

 

De kosten zijn inclusief:

* Vervoer per Lanting Reizen touringcar

* Zitplaats eerste rang