Groendemonstratie
Kaarsjesavond
Kerstmarkt

€ 48,00

Kaarsjesavond in de Orchideeënhoeve

Wie in December op zoek is naar de echte ouderwetse, gezellige warme kerstsfeer kan zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve. Lanting Reizen brengt u in een luxe touringcar naar het tropische park in Flevoland, waar u een magische winterdroom voor jong en oud gaat meemaken.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

Beleef de warme kerstsfeer in de Orchideeën Hoeve                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Boek bij Lanting Reizen dit jaar een sfeervolle december middag en avondtrip naar één van de grootste overdekte kerstevenementen van Nederland!

Kaarsjesavond, kerstmarkt, demonstraties en...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Maar liefst tien kilometer kerstverlichting, lantaarns en sfeervolle fonteinen creëren een magische kerstbeleving in de tuinen van de Orchideeën Hoeve. Tijdens de kaarsjesavonden wordt deze sprookjesachtige beleving nog bijzonderder gemaakt door duizenden kaarsjes die de tuinen feeëriek verlichten. Aan het eind van de route vindt u de gezellige kerstmarkt. Slenter langs 40 kraampjes vol snuisterijen en lekkernijen, bewonder ondertussen tientallen bloemstylisten die kerststukjes maken of koop er een mooi kerstgeschenk.

Kaarsjesavond!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Duizenden echte kaarsen, talloze lampjes en verlichte fonteinen toveren de tuinen tijdens de kaarsjesavonden om tot een magisch lichtjesfeest. Volg de romantische wandelroute en laat je meevoeren naar de essentie van kerst: licht, liefde en gezelligheid!

Opstapplaats: Opstaplocatie: Opstaptijd:         Retourtijd:
       
Emmer-Compascuum         Schomaker 11.50 uur 23.00 uur
Emmen NS-Station 12.10 uur 22.45 uur
Emmen Fletcher Hotel, busparkeerplaats Kerkhoflaan thv tankstation       12.15 uur 22.40 uur
Klazienaveen Parkeerplaats Praxis 12.35 uur 22.20 uur
Wachtum Carpoolplaats 13.00 uur 21.55 uur
Hoogeveen Garage Lanting Reizen Stephensonstraat 8 13.15 uur 21.40 uur
Hoogeveen NS-Station 13.20 uur 21.35 uur
Meppel NS-Station 13.40 uur 21.15 uur

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 48,00 per persoon.

Dit is inclusief:

  • Vervoer per touringcar
  • 2 kopjes koffie/thee met kerstgebak
  • Entree tuinen en kaarsjesavond
  • Twee soorten stamppot
  • Kerstdessert
  • Orchidee in cadeauverpakking