Mamma Mia Musical
Mamma Mia toerversie

€ 92,50

MAMMA MIA! - de musical

Mamma Mia! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London's West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van Mamma Mia! The Movie in première en aankomende zomer verschijnt het vervolg Mamma Mia! Here we go again. Volgend seizoen viert Mamma Mia! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA's grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is. Donna's beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo's. Met alle bekende ABBA hits als; 'Dancing Queen', 'Knowing Me, Knowing You', 'Super Trouper' en uiteraard 'Mamma Mia'.

MAMMA MIA! wordt in Nederland geproduceerd door Stage Entertainment Nederland in de Nederlandse taal en in samenwerking met Judy Cramer, Richard East en Björn Ulveaus namens Littlestar en Universal. Met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus, MAMMA MIA! is geschreven door Catharina Johnson, geregiseerd door Phyllida Lloyd en de choreografie is van Anthony van Laast.

Opstapplaats: Opstaplocatie: Opstaptijd:
     
Klazienaveen                  Praxis aan de Mizar                                      16.15 uur
Emmen Fletcher Hotel, busparkeerplaats Kerkhoflaan (t.h.v. tankstation)                      16.30 uur
Wachtum Carpoolplaats 16.50 uur
Hoogeveen Garage Lanting Reizen, Stephensonstraat 8 17.10 uur
Meppel NS-Station 17.30 uur

Aankomst bij het Beatrixtheater om 19.15 uur. Aanvang Musical 20.00 uur tot 22.35 uur. Vertrek vanaf het Beatristheater een half uur na afloop van de musical.

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 92,50 p.p.

Deze kosten zijn inclusief:
- Busvervoer in een luxe touringcar
- 1e Rangskaarten in het theater