Normaal Olderwets Hoken

€ 28,50

Normaal - Olderwets Høken

Høken, brekken en angoan, stampensvolle en dampende feesttenten, liters bier en natuurlijk alle 'anhangers'. Dat kan maar één act zijn: NORMAAL! Vanwege gezondheidsklachten besloot Bennie Jolink na het Gelredome concert in 2015 te stoppen met optreden, maar dankzij een nieuw geneesmiddel voelt hij zich weer fit. Daarom nog éénmaal 'Olderwets Høken'!

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Niet op voorraad

De Achterhoekse rockband Normaal keert op Hemelvaarsdag weer terug op de bühne voor een exclusief optreden getiteld 'Olderwets Høken'.

Na een succesvol optreden van de band vorig jaar staat Normaal ook dit jaar weer op de buhne in Lochem, de plek waar het allemaal ooit begon. Normaal gaf haar eerste grote optreden tijdens het Lochem Popfestival in 1975. De hit 'Oerend hard' volgde in 1977 en al snel werd de harde rockmuziek met een Achterhoeks dialect het handelsmerk van de band. Normaal zette het platteland muzikaal op de kaart. Vier decennia later is de band nog altijd razend populair en niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.

Het concert op het Tractorpulling terrein in Lochem wordt aangevuld met gastoptredens van DI-RECT, Danny Vera. Slim Chance

Opstapplaats: Opstapplek: Opstaptijd:
     
Klazienaveen                         Praxis, Mizar 11.50 uur
Emmen Busparkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)                             12.10 uur
Wachtum Carpoolplaats (langs A37) 12.35 uur
Hoogeveen NS Station 13.00 uur

 

De kosten voor de busreis bedragen € 28,50 p.p.

(kaarten voor het concert moet je zelf regelen)