Dinoland
Dinoland
Dinoland

Dinoland

Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Ga dan met Lanting Reizen op schoolreis naar Dinoland in Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T.rex, de plantenetende Triceratops en de vliegende Pteranodon.
  • Reissoort:Educatief
Een dag vol plezier
In Dinoland vermaak je je de hele dag. Overwin het hoogteparcours, luid de bel bovenin de klimwand, speel samen een potje minigolf en versla elkaar met lasergamen. In het speciale paleolab leer je als een echte paleontoloog goudzoeken, fossielen zeven en kun je je eigen dino kleien. Zin om je even helemaal uit te leven? Dat kan in de grote dino speeltuinen binnen en buiten!
 
Leerzame T-Rexpeditie
Klauwen, eieren, tanden en poep; in de interactieve expositie over de Tyrannosaurus rex leer je op een leuke manier alles over deze beroemde vleeseter.
 
Wordt een dino ranger
Iedereen krijgt een eigen Ranger Paspoort welke toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Hiermee kun je ook een heus Ranger Diploma halen. Dinoland is het leukst voor jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar. Er is binnen en buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland leuk.
De schoolreis naar Dinoland Zwolle is al mogelijk vanaf € 19,95 per leerling
(begeleiders krijgen een korting van € 2,50 per persoon)
 
De prijs is inclusief:
- vervoer per bus
- entree Dinoland
 
Het schoolreisje is verder uit te breiden met een lunch (patat, frikandel of kaassouffleé en een pakje drinken voor € 3,00 p.p.
 
Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.