Dinoland
Dinoland
Dinoland

Dinoland

Ga voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is voor ieder wat wils. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland Zwolle leuk!
  • Reissoort:Educatief

In Dinoland Zwolle ga je terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters grote exemplaren en leert van alles over ze. Ook zijn er allerlei activiteiten te doen.

In Dinoland Zwolle zijn meer dan 100 dinosaurussen te zien, tijdens de schoolreis kun je fossielen zeven, lasergamen, minigolfen, een hoogteparcours en een klimwand beklimmen. In de T. Rexpeditie vind je een interactieve expositie over de Tyrannosaurus res. Buiten heb je een grote buitenspeeltuim met o.a. een helikopter, een jeep en kabelbaan maar werkt het weer niet mee op jouw schoolreisdatum dan is er ook een overdekte speelhal met een groot klomtoestel en games. In het Paleolab kun je terecht voor allerlei doe-activiteiten als dino kleien, edelsteentjes en goud zoeken.  

De schoolreis naar Dinoland Zwolle is al mogelijk vanaf € 18,75 per leerling
(begeleiders krijgen een korting van € 2,50 per persoon)
 
De prijs is inclusief:
- vervoer per bus
- entree Dinoland
 
Het schoolreisje is verder uit te breiden met een lunch (patat, frikandel of kaassouffleé en een pakje drinken voor € 2,75 p.p.
 
Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.