Anastasia
Anastasia

€ 110,00

Anastasia - de Broadway Musical

Vanaf september 2019 kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-Succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze echt de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Wereldwijd succes

Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in premiere op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical - vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums - kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

 

Opstapplaats:         Opstapplek:        Opstaptijd:    
     
Klazienaveen Praxis aan de Mizar 10.15 uur
Emmen Hampshire Hotel, busparkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)                      10.30 uur
Wachtum Carpoolplaats 10.45 uur
Hoogeveen NS-Station 11.00 uur
Meppel NS-Station 11.30 uur

 

De musical begint om 16.00 uur en duurt tot ca. 19.00 uur.

Lanting Reizen komt rond 14.30 uur aan in Scheveningen.

De kosten voor deze dagtocht bedragen: € 110,00 p.p.

 

Deze kosten zijn inclusief:

- Busvervoer in een luxe touringcar
- Zitplaatsen 1e rang in het theater