Winterfair fiets
Winterfair koor

€ 47,50

Winterfair in Dickensstijl

Wil je een winterfair beleven in Dickensstijl? Dan is dit dé dagtocht voor jou! De sfeer op deze fair is geweldig, laat je verrassen door allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens, waarbij zelfs de mensen achter de kramen zijn gekleed in Dickens-stijl. Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes. Bezoek de vele kramen maar ook zijn er nog verschillende zandsculpturen te bewonderen met het thema 'Reis om de Wereld'.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Niet op voorraad

Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vind je zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels, waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideeën voor in je eigen huis. Allemaal hebben ze een eigen thema. Kijk je ogen uit in de Ot en Sien kamer, babykamer, landelijke lavendelkamer en de Engelse kamer. Even op adem komen? In Brasserie-lunchroom Rozentuin, waarbij je bediend wordt door onder andere mensen met een verstandelijke beperking, staan lekkere winterse gerechten voor je klaar. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ulitieme wintergevoel is compleet....

Lanting Reizen brengt jou in een luxe touringcar naar het sprookjesachtige decor naar het Engeland van 1850. Hier wordt je ontvangen met 2 kopjes koffie/thee met apfelstrüdel, na de koffie heb jij de hele middag alle tijd om op eigen gelegendheid rond te struinen en genieten van de sfeer. Om 16.30 uur vertrekken we van de Winterfair en rijden we terug richting jouw opstapplaats, maar voor we hier aankomen maken we nog een dinerstop onderweg.

Opstapplaats:                     Opstapplek: Opstaptijd:        Retourtijd:      
       
Klazienaveen Parkeerplaats Praxis, Mizar                  08.30 uur 20.50 uur
Emmen Busparkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)       08.45 uur 20.35 uur
Emmen NS-Station 08.50 uur 20.30 uur
Wachtum Carpoolplaats A37 09.10 uur 20.15 uur
Hoogeveen Garage Lanting Reizen, Stephensonstraat 09.25 uur 20.05 uur
Hoogeveen NS-Station 09.35 uur 20.00 uur
Meppel NS-Station 10.00 uur 19.40 uur

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 47,50 p.p.

De kosten zijn inclusief:
- Busvervoer
- Entree Winterfair
- 2 Kopjes koffie/thee met apfelstrüdel
- Een 3-gangen diner