Countrychristmas

€ 36,50

Country & Christmas Fair Haarzuilens

Al vele enthousiaste groepen gingen u voor naar de Country & Christmas Fair op Kasteel De Haar in Haarzuilens. Bent u ook zo nieuwsgierig naar deze unieke locatie waar al sinds 22 jaar een unieke Kerstbeleving in sprookjessferen te beleven is? Schrijf u dan in voor deze dagtocht!

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 

De touringcar van Lanting Reizen vertrekt rond het middaguur vanaf de door jou gekozen opstapplaats (zie opstapplaatsen) naar de plaats Haarzuilens waar we een bezoek zullen brengen aan de sprookjesachtige locatie van Kasteel De Haar. Hier wordt al voor de 22e keer de Country en Christmasfair georganiseerd.

Zodra je onder de entreepoort doorloopt waan je je in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 220 verwarmde stands vind je exclusieve kerstcadeau's, (woon)decoraties, beautyproducten en kleding. Tijdens al dat kerstshoppen verbrand je de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de vele stands die tal van lekkers bieden. Terwijl jij nipt aan een welverdiende kop Glühwein en een portie oud-Hollandse poffertjes, geniet je van het nodige kerstentertainment, van klassieke Carol Singers, tot swingende BigBands en natuurlijk mag de Kerstman himself niet ontbreken!

Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op: een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken, draait de spetterende licht en watershow op volle toeren. Rond 20.00 uur keren we weer huiswaarts.

Opstapplaats:               Opstapplek:           Opstaptijd:          Retourtijd:            
       
Klazienaveen Parkeerplaats Praxis, Mizar             11.45 uur 23.05 uur
Emmen Busparkeerplaats Kerhoflaan (thv tankstation)           12.00 uur 22.50 uur
Emmen NS-Station 12.05 uur 22.45 uur
Wachtum Carpoolplaats A37 12.25 uur 22.30 uur
Hoogeveen Garage Lanting Reizen, Stephensonstraat 12.45 uur 22.15 uur
Hoogeveen NS-Station 12.50 uur 22.10 uur
Meppel NS-Station 13.15 uur 21.45 uur

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 36,50 p.p.

De kosten zijn inclusief:
- Busvervoer
- Entree Country & Christmas Fair