TT Line

Minicruise Kopenhagen

Tijdens deze afwisselende reis langs meerdere Hanzesteden overnacht u aan boord van één van de luxe ferry's die ons naar en van Zweden brengen. Lanting Reizen stelt deze reis graag voor uw gezelschap op maat samen.

Leun rustig achterover en laat u brengen naar prachtige Hanzesteden. Maak tijdens deze reis een wandeling door de historische binnenstad van Lübeck; geniet van de prachtige stad Kopenhagen en het bekende Nyhavn waar de mooiste plaatsjes in de stad te schieten zijn. En geniet van het prachtige middeleeuws centrum van de hanzestad Lüneburg.

Dag 1: Lübeck

Vanaf uw opstapplaats rijden we via Bremen en Hamburg naar Lübeck. DIt is de eerste Hanzestad die we bezoeken en ook direct een van de mooiste. De historische binnenstad ademt nog steeds de sfeer van de Middeleeuwen uit. U heeft hier de tijd om de prachtige stad te ontdekken. In het begin van de avond stapt u weer in de bus en brengt onze chauffeur u naar Travemünde. Hier gaan we aan boord van één van de schepen van TT-Line. Aan boord geniet u 's avonds van een dinerbuffet incl. 3 consumpties per persoon.

Dag 2: Kopenhagen

In de ochtend meert het schip aan in de Zweedse stad Trelleborg. Na het ontbijt gaan we van boord en rijden via de beroemde Oresundbron, de brug-tunnelcombinatie, die Zweden met Denemarken verbindt naar Kopenhagen. Een Nederlandssprekende gids neemt u mee langs de Kleine Zeemeermin, Domhuset, de koninklijke paleizen, Slot Amalienborg, het Rosenborgslot en de oude haven Nyhavn. De middag heeft u vrij te besteden in Kopenhagen, u kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het beroemde attractiepark Tivoli of de winkelstraat Stroget verkennen, die tot één van de langste straten van Europa behoort. Rond 18.30 uur rijden we terug naar Trelleborg voor de nachtovertocht naar Travemünde. Aan boord geniet u weer van een dinerbuffet.

Dag 3: Lüneburg

Terwijl het schip richting de Duitse kust vaart, geniet u aan boord nog van het ontbijt. Na ontscheping brengt de chauffeur u naar de Hanzestad Lüneburg. Een gids laat u deze mooie stad, die in WOII gespaard bleef, zien. Hierdoor is het prachtige middeleeuwse centrum ook nog steeds goed bewaard gebleven. Deze stad kon tot de Hanzesteden toetreden door de winning en verkoop van 'wit goud', namelijk zout. Aan het eind van de middag brengt de chauffeur u terug naar uw opstapplaats. (eventueel kunnen we voor u een afscheidsdiner op de terugweg regelen).

Ferrybeschrijving:

Op het traject Travemünde - Trelleborg v.v. varen de schepen van ferrymaatschpij TT-Line. Op deze schepen bevinden zich een receptie met geldwisselkantoor, restaurant, panoramabar, wellness en sauna, cinema, winkel. WIFI, u ontvangt 20 MB gratis.

U verblijft in 2-persoons binnenhutten met benedendebben. De hut is voorzien van douche en toilet. (Buitenhutten en grotere hutten zijn op verzoek ook mogelijk). Zowel in de ochtend als in de avond staat er een buffet voor u klaar. 's Ochtends bij het ontbijtbuffet zijn koffie en thee inbegrepen en bij het avondbuffet zijn 3 consumpties inclusief (frisdrank, wijn of bier)

Deze driedaagse Minicruise naar Kopenhagen is al mogelijk vanaf € 225,00 per persoon.

Deze reis is inclusief:

 • Vervoer per luxe Lanting Reizen touringcar met airconditioning, DVD, bar en toilet
 • 2 Overnachtingen aan boord van één van de schepen van TT-Line in 2-persoons binnenhutten met douche en toilet
 • Citytax
 • Stadstour Kopenhagen
 • Stadstour Lüneburg
 • 2x Ontbijtbuffet
 • 2x Dinerbuffet incl. 3 consumpties

Deze reis is exlusief:

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Toeslag 1-persoons hut / luxere huttypes
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Een afscheidsdiner