Tina Turner

€ 115,00

Tina - de Tina Turner Musical

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste 'Queen of Rock-'n-Roll' - dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft gestart.

Datum:

Opstapplaats en tijd:

Aantal personen:

 
Opstapplaats: Opstaplocatie: Opstaptijd:
     
Klazienaveen                         Praxis aan de Mizar 16.15 uur
Emmen Fletcher Hotel, busparkeerplaats Kerkhoflaan (thv tankstation)                   16.30 uur
Wachtum Carpoolplaats 16.50 uur
Hoogeveen Garage Lanting Reizen, Stephensonstraat 8 17.10 uur
Meppel NS-Station 17.30 uur

 

Aankomst bij het Beatrixtheater om 19.15 uur. Aanvang musical 20.00 uur tot 22.30 uur, vertrek vanaf het Beatrixtheater een half uur na afloop van de musical.

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 115,00 p.p.

De kosten zijn inclusief:
- Busvervoer in een luxe touringcar
- Zitplaatsen 1e rang in het theater

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere artiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals 'Nutbush city limits', 'Private dancer', 'What's love got to do with it'en 'The Best'. De musical is geschreven door Olivier Award winaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de interantionaal geprezen Phyllida Lloyd.

Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.