Jungle vliegtuig
IJsbeer
Serenga
Jungle

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag? Het kan in Wildlands Adventure Zoo Emmen je reist samen met je klasgenoten - of beter gezegd expeditiegenoten - door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotter ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht. Je doet onderzoek, delft goud, bezoekt een Dogon-dorp en leert alles over wildlife- en natuurbehoud. Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van Wildlands Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!
 • Reissoort:Dierenpark

Wildlands is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki's en de olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig. Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van Wildlands Adventuren Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Avontuur voor de allerkleinsten:

Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelpariadijs zit vol verrassingen, zoals een klimparcours en aquaris met tropische vissen. Voor de allerkleinsten is er de 'Grote Avonturen Show'. Neila en Babu redden met hun Reddersclub dieren in nood. Help ze mee!

Op verzorgde expeditie:

Met de klas naar Wildlands is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! Het entreeticket feeft je toegang tot alle gebieden, shows en attracties in Wildlands. Met het schoolreispakket Avonturier boek je een geheel verzorgde schoolreis, inclusief een spannende ontdekkingstocht en een lekker proviand menu.

Het schoolreisje naar Wildlands Adventure Zoo Emmen is al mogelijk vanaf € 18,95 per persoon.
(boeken voor 1 maart 2020)

Dit is inclusief:

 • Vervoer per bus
 • Entree Wildlands Aventure Zoo

Schoolreis arrangement

Wij kunnen ook een menu en/of een ontdekkingstocht voor u regelen.

 • Busreis
 • Entree Wildlands Adventure Zoo Emmen
 • Proviand, hierin heeft u een keuze uit (maximaal 1 keuze per reservering): 
  Snack Menu (Patat met saus, snack naar keuze, snackgroente en limonade)
  Gezond Menu (Broodje gezond, snackgroente en een flesje water)
  Hotdog Menu (2 broodjes knakworst, appel en limonade)
 • Ontdekkingstocht (3 niveau's):
  Jungola ontdekkingstocht: Overleven in de jungle (groep 3+4) 
  Serenga ontdekkingstocht: Help de natuur (groep 5+6)
  Nortica ontdekkingstocht:  Schone oceanen (groep 7+8)

Bovenstaande prijs is een vanafprijs gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.