Dolfinarium springende dolfijnen
Dolfinarium walrus
Dolfinarum zeehond

Dolfinarium

Met je school naar het dolfinarium? Dat kan! In het dolfijneneiland zien we de grootste dolfijnenshow van Europa.
  • Reissoort:Dierenpark

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt?

Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer? Daar word je pas echt gelukkig van.

Weet je wat helemaal super is? Het vernieuwde Zeeleeuwentheater! De spiksplinternieuwe voorstelling gaat over scheepsleerling Robin, de eilandbewoner Marijn en natuurlijk de zeeleeuwen. Wanneer Robin aanspoelt op een mysterieus eiland begint het avontuur. Ergens ligt namelijk een kostbare schat verstopt! Samen met de zeeleeuwen gaan ze op zoek. Help jij ze mee?

Bij ons kunt u tegen een korting ook uw entreekaarten reserveren voor het schoolreisje naar het Dolfinarium. Deze schoolreis is daarom al mogelijk vanaf  € 21,95 per persoon!

Dit is inclusief:
- busvervoer v.v.
- entree Dolfinarium

Arrangementen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Wilt u ook een lunch regelen voor het schoolreisje, ook dit kunnen voor u erbij reserveren

 

Spetterlunch (frites, fritessaus, frisdrank) € 2,95 p.p.
Spetterlunch met kinderfrikandel (zie boven + kinderfrikandel € 3,25 p.p.
Ijsje (racketje) € 0,85 p.p.
Snacklunch (frites met een kroket, frikandel of kaassoufle, frisdrank € 5,10 p.p.
Hamburgerlunch (frites, broodje hamburger, frisdrank) € 5,65 p.p.
Kipburgerlunch (frites, broodje kipburger, frisdrank) € 6,70 p.p.
All in koffiemok (hervulbare thermobeker koffie, thee of cappuccino)                           € 4,50 p.p.

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebasseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebasseerd op uw wensen.