Alpincenter Apres Ski
Alpincenter
Alpincenter Skihal
Alpincenter piste

Alpincenter Bottrop

Met een lengte van 640 meter is het Alpincenter in Bottrop de langste skihal ter wereld. Daarbij is de hal ook nog eens geschikt voor alle wintersporters! Beginner of expert, iedereen kan het hele jaar terecht in het Alpincenter in Bottrop. Leuk als personeelsuitje!

De Skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, heel geschikt om de basis van het skiën of snowboarden te leren. Ook gevorderden kunnen hun hart ophalen. De baan heeft een helling van 24% die ook nog eens bochtig verloopt. Het laatste stuk race je tegen je vrienden en collega's, wie is het snelst beneden? Met twee banden ga je weer naar het hoogste punt van de hal, waar het hele avontuur opnieuw begint. Ben je meer een freestyler? Er is ook een funpark met verschillende hindernissen.

All in arrangementen

Wil jij samen met je groep graag leren skiën, je voorbereiden op je wintersport of gewoon een leuk dagje uit? Ga dan naar Bottrop. Door de all in arrangementen kun jij je hier de hele dag vermaken.

Programma

Een les volgen, rodelen, lekker eten en drinken, paintballen, klimmen of indoor skydiven, het Alpincenter heeft verschillende arrangementen waardoor er voor iedereen wel iets leuks te doen is!

Deze dagtocht is al mogelijk vanaf € 59,50 per persoon. Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Entree
  • Onbeperkt gebruik van de piste
  • Huur van ski's, schoenen, stokken of een snowboard.
  • De hele dag gebruik van het koud/warm buffet en drankjes. 

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen op een doordeweekse dag in het winterseizoen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.