Amsterdam
Amsterdam gracht
Amsterdam gracht
De Dam Amsterdam

Amsterdam

In Amsterdam is altijd iets te beleven. Historie, cultuur, winkelen.. Amsterdam is uniek door de prachtige grachtengordel waaraan monumentele 17e eeuwse panden staan. Maar ook door het Rijksmuseum, de Amstel, de Walleen en natuurlijk de vele andere musea, pleinen en bezienswaardigheden.

In de ochtend vertrekken we vanaf ons opstappunt waarna we richting Amsterdam rijden. Onderweg maken we een koffiestop met twee kopjes koffie en een stuk gebak. In Amsterdam beginnen we de dag op zijn Hollands, fietsend.

Fietstocht

Met de gidsen van Yellow Bike maken we een fietstour door hartje Amsterdam. Het Anne Frank Huis, de Jordaan, het Leidseplein en het Rijksmuseum, we fietsen er allemaal langs. We maken niet alleen kennis met de bekende plekken van Amsterdam, ook de onbekende plekken zijn de moeite waard. De gids stopt onderweg regelmatig om een leuk verhaal of stukje geschiedenis te vertellen. En als het regent? Dan blijven we als echte Nederlanders gewoon doorfietsen. Met poncho!

Rondvaart door Amsterdam

Na de fietstocht heeft u de mogelijkheid zelf de stad te verkennen. Bijvoorbeeld de meest beroemde winkelstraat van Amsterdam, de Kalverstraat. Of bezoek eens het Stedelijk Museum, Madame Tussauds of Amsterdam Dungeon. Meer trek in een rondvaart? Via Rederij Plas varen we langs statige koopmanshuizen uit de gouden eeuw. Langs beroemde torens en kerken, langs woonboten, het centraal station en het IJ. Eventueel kunt u ook gebruik maken van een lunch aan boord. Aan het eind van de middag vertrekken we uit Amsterdam. Op de terugweg maken we een stop om gebruik te maken van het diner.

Deze dagtocht is al mogelijk vanaf € 69,- per persoon. Dit is inclusief:

  • Twee kopjes koffie met gebak
  • Fietstocht van Amsterdam van 2 uur
  • Rondvaart Rederij Plas
  • Driegangendiner

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.