Amsterdam
Gracht Amsterdam
Gracht Amsterdam
De Dam Amsterdam

Driedaagse Amsterdam

Amsterdam. De stad van de Bijlmer, de grachten en de typische gevels. Maar ook de stad van de Wallen, de coffeeshops en de Arena. Het mooie centrum, de vele culturele mogelijkheden als het stedelijk museum en het Anne Frank huis. Plant u een meerdaagse reis naar Amsterdam? Een groepsuitje, schoolreis of een reis op maat? Bij Lanting Reizen bent u op het juiste adres.

Lanting reizen heeft vele contacten in Amsterdam. Daarom is de keuze uit verblijfsaccommodaties ook groot. Of u nu op zoek bent naar een pension, jeugdherberg, luxe hotel of groepsaccommodaties, naar een plek midden in het centrum, een dorp in de buurt van Amsterdam of bijvoorbeeld in de Bijlmer, wij weten het juiste hotel voor u te vinden.

Amsterdam heeft een ruime keuze aan musea, bezienswaardigheden en activiteiten. Een overzicht.

Grachtengordel
Amsterdam staat bekend om zijn mooie grachten. De unieke grachten zijn natuurlijk het best te beleven vanaf het water in een rondvaartboot. De mooiste historische panden uit de gouden eeuw komen voorbij, net als de vele mooie bruggen.

Anne Frank Huis
Ondergedoken in bezet Nederland scheef de wereldberoemde joodse Anne Frank haar dagboek. Het Anne Frank Huis is het huis waar Anne Frank gedurende de oorlog ondergedoken heeft gezeten, het Achterhuis.

Rembrandthuis
Het Rembrandthuis vertelt de geschiedenis van misschien wel de beroemdste schilder van Nederland, Rembrandt van Rijn. Bijna 20 jaar heeft hij in het huis gewoond en gewerkt, onder andere aan de Nachtwacht en de Honderdguldenprent. Het voormalige woonhuis is zoveel mogelijk terug gebracht in de stijl van Rembrandts tijd. Aan de linkerzijde van het huis is een nieuwe moderne museumvleugel.

Amsterdamse Wallen
Het stuk tussen de Warmoesstraat en de Zeedijk is de plek waar veel prostituees hun zaken doen vanachter het glas, veelal met rode lampen, het Red Light District.

Rijksmuseum
Het Rijksmuseum heeft een uitgebreide collectie in meer dan 200 zalen. De werken van Nederlands Grootsten zijn in het Rijksmuseum te bezichtigen, bijvoorbeeld de Nachtwacht. Verder zijn er collecties te zien van italiaanse en Aziatische meesters.

The Amsterdam Dungeon
The Amsterdam Dungeon brengt je 500 jaar terug in de geschiedenis. De duistere geschiedenis zoals die van Rembrandt en de beul. Langs 11 shows overleef je de pest, of wordt je gemarteld door de beul.

Een ander arrangement, activiteit of museum bezoeken? Wij regelen het graag.

Een driedaagse reis naar Amsterdam is al mogelijk vanaf € 120,- per persoon.

Bij de reissom is inbegrepen:

  • Vervoer per touringcar met airconditioning, video en toilet. Eventueel kunnen wij ook een bar verzorgen in de bus met koffie, thee, frisdranken, bier en wijn.
  • 2 overnachtingen op basis van logies en ontbijt in een driesterrenhotel

Bij de reissom is niet inbegrepen:

  • Toeslagen eenpersoonskamer
  • Reis en/of annuleringsverzekering
  • Entreegelden