Ameland
Ameland paarden
Ameland duinen
Dorp Ameland

Ameland

Drie kwartier varen over het Wad en u bent in een andere wereld. Ameland. Niet voor niets wordt dit eiland de Waddendiamant genoemd. Rust, ruimte en frisse lucht zijn ruimschoots voorhanden. De ongedwongen sfeer en de gastvrije bewoners geven dit eiland een speciale charme.

Om half 10 vertrekt de boot vanaf Holwerd naar Ameland. Aan boord krijgen we twee kopjes koffie met een stuk gebak geserveerd. Na ongeveer drie kwartier te hebben gevaren komen we aan op Ameland.

Vuurtoren

We lopen gezamenlijk naar de plaatselijke fietsverhuur waar voor ons fietsen zijn gereserveerd. We kunnen naar Hollum, Ballum of direct door naar het strand. Ook kunnen we vuurtoren met zijn hoogte van 55.3 meter bekijken. De vuurtoren heeft 14 verdiepingen en 236 treden. Rond de middag verzamelen we in Nes om samen te lunchen. Natuurlijk kunnen wij deze lunch voor u reserveren. 

Terrasjes en gezelligheid

Na de lunch kunnen we allemaal vrij fietsen of genieten van de vele terrasjes en leuke winkels die Ameland te bieden heeft. Tegen vier uur leveren wij de fiets weer in en gaan we terug naar de veerboot. Eenmaal terug aan vaste land wordt onderweg een diner voor ons geserveerd.

Deze dagtocht is al mogelijk vanaf € 68,00 per persoon.

Dit is inclusief:

  • Overtocht
  • Twee kopjes koffie met appelgebak aan boord op de heenreis
  • Fietsverhuur. Fiets met versnellingen
  • Driegangen diner

Natuurlijk kunnen wij ook extra programma-onderdelen reserveren zoals een lunch. Vraag naar de mogelijkheden!

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.