Doodshoofdaapje Tjonge
Gorilla Jambo Apenheul
Orang Oetan Sandy in de Apenheul

Apenheul

In de Apeldoornse bossen leven bijna 200 apen vrij en blij tussen de bezoekers. De apen zijn speels, ongevaarlijk en vrolijk. Maar hou wel goed je tas dicht want de apen zijn ook erg nieuwsgierig.
  • Reissoort:Dierenpark
De schoolreis naar de Apenheul is al mogenlijk voor € 22,50 per persoon.
 
Dit is inclusief:
  • Vervoer per bus
  • Entree
Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.

Tussen de loslopende apen ontdekken de leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit. Door het hele park kunnen ze klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leuke is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!

In Apenheul leven meer dan 30 soorten apen! Orang-oetans bijvoorbeeld. Het zijn de grootste zoogdieren die in bomen leven! En manteltamarins. Zij communiceren op een wel heel bijzondere manier, namelijk door hun tong uit te steken. Ook gouden leeuwapen leven in Apenheul. Ze hebben geen vingers met nagels, maar klauwtjes. Naast apen zijn er ook andere dieren zoals vosmangoesten, capibara’s en schildpadden. Ook leven er veel bijzondere vogels, zoals ara’s, lori’s en ibissen.  Tussen de loslopende apen van Apenheul ontdekken de leerlingen de vele verschillende soorten apen. Ook zijn er veel speeltuinen die voor scholen garant staan voor een geslaagde schoolreis.