Plopsa Coevorden
Piratenboot Plopsa

Plopsa Indoor Coevorden

Beleef de leukste avonturen met alle plopsa-vriendjes in Plopsa Indoor in Coevorden. Ook met slecht weer is dit schoolreisje altijd een succes, het grootste gedeelte is namelijk overdekt. Bumba staat te springen om jou zijn laatste kunstjes te vertonen in het nostalgisch amfitheater.
  • Reissoort:Basisonderwijs

Het wordt ongetwijfeld een dag vol avonturen die je niet snel zal vergeten! Ga bijvoorbeeld in de piratenachtbaan, de glijbaan, Plops speelboom of de K3 disco. Kom gezellig spelen, wie weet loop je je favoriete studio 100-held tegen het lijf zoals Bumba, Kabouter Plop, Megamindy, Amika en K3.

Een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Een Plopsa-politieagent laat de leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het gloednieuwe K3-verkeerspark en in ware K3-stijl de verkeersregels toepassen.

Via Plopsa.nl download je het gratis K3- of Mega Toby-voorbereidingspakket. Dit lessenpakket vol creatieve opdrachten, werkbladen en doe-oefeningen vormt een ideale voorbereiding op de verkeersklas. Dit pakket is trouwens goedgekeurd volgens de kerndoelen en leerlijnen van de Nederlandse overheid!

Het schoolreisje naar Plopsa Indoor in Coevorden, Drenthe, is al mogelijk vanaf vanaf € 18,50 per leerling. Dit is inclusief: 

  • Vervoer per bus van Lanting Reizen
  • Entree Plopsa Indoor

Arrangementen

Van lekker spelen krijg je honger! Ook dit schoolreisje is uit te breiden met een speciaal schoolreismenu. De kosten voor het busvervoer, de entree en het arrangement bedragen: 

  • Frikandelmenu: Friet met een sausje, frikandel, drankje € 23,25 per leerling

 

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.