DuinenZathe
DuinenZathe Trapauto

Attractiepark Duinen Zathe

Uit je dak met je klas! Als je op zoek bent naareen uniek schoolreisje dan ben je hier aan het juiste adres. Kinderen raken hier niet uitgespeeld in het attractiepark. Zo is er de sensationele 'Hara Kiri', de 'Flying Swing', een overdekte apenkooi en nog véél meer. Nieuw dit jaar: Trapcicuit Verkeerspark! Een schoolreisdag vol plezier, vermaak en vertier!
  • Reissoort:Basisonderwijs

Welke juf of meester kent het Verkeerspark Assen niet van vroeger? In Attractiepark DuinenZathe krijgt het beroemde trapcircuit een tweede leven. De orginele trapauto's keren terug in een nieuw en modern jasje. Met de trapauto bij het tankstation stoppen, netjes parkeren, voorrang verlenen of invoegen het kan allemaal op het trapcircuit!. En het is mogelijk om je rijbewijs te halen tijdens de schoolreis, wat is er nog leuker? Je dag combineren met sensationele attracties, of naar beneden glijden in een bootje vanaf 1 van de 3 reusachtige waterglijbanen.

Om de dag compleet te maken heeft attractiepark DuinenZathe verschillende smikkelmenu's en de hele dag onbeperkt limonade!

 

s een attractiepark voor een compleet dagje uit. Er zijn diverse attracties zoals draaimolens, luchtkussens, een waterorgel, trampolines, een oldtimerbaan, botsauto's en klim- en glijtorens - See more at: http://www.dagjeweg.nl/tip/47/Speelpark-Duinen-Zathe#sthash.CkUrAaa1.dpuf
Deze schoolreis is al mogelijk vanaf € 19,50 per leerling.
(1 begeleider op 10 leerlingen heeft gratis toegang)

Dit is inclusief:

  • Vervoer per Lanting Reizen bus
  • Entree Duinen Zathe

Arrangementen

Zo'n actieve dag maakt hongerig. Daarom is deze schoolreis ook uit te breiden met een arrangement. De kosten voor de bus en het arrangement bedragen:

  • Smikkelmenu met papat mayo, drinken en een ijsje € 22,00 per leerling
  • Smikkelmenu plus met papat mayo, drinken, ijsje en een snack € 23,00 per leerling
  • Het rijbewijs halen kost € 1,50 per stuk

 

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt u er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op uw wensen.