Walibi
Walibi

Walibi Holland

Walibi is voor zowel de bovenbouw als de onderbouw een leuke schoolreisbestemming. Kinderen vanaf 1,20m kunnen al in meer dan 30 Walibi-attracties. Jonge kinderen vermaken zich in Walibi Play Land.

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL!

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan in Walibi Holland! Er zijn heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen leven.

Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombresros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), genieten van het uitzicht in de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Spash Battle! Bovendien is er vanaf maart 2016 een gloednieuwe, super gekke thrill ride!

Boek je dagje uitrzaen en omdat het natuurlijk ook jouw dagje uit is, maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk. We kunnen verschillende menuvouchers bijboeken en speciaal voor docenten is er een koffie refill voucher.

Heb jij een klas die je wel een dagje wil laten gillen? Boek dan jullie schoolreisje inclusief busreis via Lanting Reizen!

Vraag een offerte aan via onze website voor een prijsvoorstel

Dit is inclusief:

  • Vervoer per Lanting Reizen bus
  • Entree Walibi Holland
  • Snackmenu

Dit arrangement is uit te breiden met extra lunchmogelijkheden. Houdt u rekening met een verschil in entreeprijs voor Walibi Holland voor basisscholen en voortgezet onderwijs.