Touringcarverhuur

Zoekt u een bus voor een dagtocht, schoolreis, meerdaagse reis, bedrijfsuitjes, sportreis of seniorenreis? Waar u ook naar toe wilt met wat voor groep dan ook, geen busreis is ons te gek. Wij maken maatwerk, daarom zijn alle ideeën bij ons welkom.

Wagenpark

We hebben een divers wagenpark van 52 touringcars met onder andere vip-bussen, dubbeldekkers, schoolbussen en rolstoelbussen. Nieuw in ons assortiment zijn de businessclass uitgevoerde touringcars met een twee om een opstelling en lederen bekleding. Meer informatie over ons wagenpark vind je hier. Meer informatie over onze rolstoelbussen vind je hier.

Verhuur bussen 

Plant u een busreis en bent u benieuwd naar de kosten van een bus? Vraag dan een offerte aan. Onze reisadviseurs staan graag voor u klaar. Naast het vervoer per bus regelen wij ook graag uw museumbezoek, accommodatie, diner of arrangement. Op onze reispagina kunt u inspiratie opdoen voor uw dagtocht met de bus.

Groepsreizen

Ook meerdaagse groepsreizen regelen wij graag. Naar Parijs, Amsterdam, Londen of Berlijn met uw school of bedrijf? Kijk voor inspiratie bij onze meerdaagse groepsreizen.

Schoolreis

Al jaren maken veel scholen gebruik van onze diensten. Vaak bezochte bestemmingen zijn Plopsaland in Coevorden, Attractiepark Slagharen en Dierentuin Emmen. Suggesties voor uw schoolreis vindt u hier. Natuurlijk regelen wij ook graag de entree.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor het huren van een bus met chauffeur. Bel met Lanting Reizen via 0528-233000 of vraag een offerte aan.