Rolstoelbus

Speciaal voor groepen die minder goed ter been zijn bieden wij een rolstoelbus aan. Deze bus beschikt over een lift, waardoor passagiers die minder goed ter been, of gebonden zijn aan een rolstoel gewoon meekunnen op reis.
Bus_24_news_detail

De passagiers in een rolstoel worden met behulp van onze chauffeur met een lift aan boord gereden en daar wordt de rolstoel met speciale klemmen vastgezet. Deze bus kan maximaal 10 rolstoelen vervoeren. Houdt u er rekening mee dat voor het gebruik van de lift één tweepersoonsbank verwijderd moet worden én dat voor elke te vervoeren normale rolstoel nog eens een tweepersoonsbank uit de bus verwijderd moet worden. Elektrische rolstoelen of rolstoelen met afwijkende maten nemen meer ruimte in, waardoor er minder zitplaatsen beschikbaar blijven. Wilt u graag de zogenoemde liftbus reserveren, vraag dan altijd naar de voorwaarden en beperkingen van het vervoeren van rolstoelen in de bus.

Faciliteiten aan boord van de rolstoelbus

•    50 normale zitplaatsen. Aantal zitplaatsen afhankelijk van het aantal rolstoelen
•    Radio en CD speler
•    Airco
•    DVD- speler
•    Microfoon
•    Koelkast
•    Koffie faciliteiten
•    Toilet

Divers en dynamisch

Ons wagenpark is divers en dynamisch, waardoor we kunnen inspelen op elke vraag. Voor grote groepen hebben we bijvoorbeeld een aantal dubbeldekkers. Zoekt u naar meer luxe, kijk dan eens bij onze vipbus, de businessclass touringcars die net wat meer ruimte bieden door de twee om een opstelling, of onze touringcars met tafeltjes. Voor scholen hebben we ook een aantal bussen ter beschikking.  Zoekt u gewoon naar een bus? Kijk dan eens bij onze goede standaard. Flexibel, omdat deze ook omgebouwd kunnen worden tot bijvoorbeeld comfortclass. Zie ook het overzicht.Voor elke reis geschikt

Voor elke reis geschikt

Omdat we maatwerk maken hebben wij niet een standaard reizenpakket voor u. In overleg kan alles! Wel hebben wij wat inspiratiereizen voor u samengesteld. Gaat u bijvoorbeeld op schoolreis, een dagje uit met uw vereniging, bedrijf of seniorenvereniging, plant u een meerdaagse reis of wilt u helemaal geen bus huren maar gewoon mee op een dagtocht, dat kan natuurlijk. Heeft u zelf een geweldig plan? Vraag dan een offerte aan.

« Terug naar het overzicht